söndag 17 april 2011

Plock & städ helg!!

AA...mycket annat har det inte hunnits med denna helg.
En positiv sak med allt städande och rensande är iaf att D har vart hemma HELA lördag & söndag!! Kors i taket;)

Har hunnit med en massa. Rensat ur en garderob som var helt proppfull med skit, städad och rensat på Felix rum som såg ut som ett bombnedslag, städat av verandan, samt skurat golvet där så nu är det fräsht! Åt även årets första middag där ute idag:)
Städat balkongen så den är ren och fin.
Samt städat tvättstugan så man faktiskt kan gå in där nu;)...hahaha...

Imorgon blir det till att ringa en mäklare, och så hoppas vi på att få ut lägenheten till försäljning så fort som möjligt. Och sen hoppas vi såklart på att få den såld så fort som möjligt oxå:)
Vi kan få tillgång till vårat blivande hus ganska snart, men vi får såklart anpassa oss efter hur det går med försäljningen av den här och vad dom köparna har för uppsägningstid o sånt. Allt ska ju klaffa liksom!

Kan inte med ord uttrycka hur skönt det ska bli med ett eget hus!! Dessutom detta hus som har vart lite av en dröm för oss. Det kan knappast bli bättre faktiskt :))

Fast nu ska man väl kanske inte jubla av glädje innan allt är klart med papper o allt annat som hör till. Men tror inte att det ska vara några problem, hoppas iaf att allt kommer gå bra!

Har hunnit med morgonpromenader flera dagar i rad nu, det gillas. Ska strax ut på en igen med Tyris. Måste bara vänta tills hon vaknar till liv. Hon ligger här helt däckad brevid mig. Mycket för henne oxå nu när man håller på o röjjer, hon fattar väl inte vad vi sysslar med.

Musse verkar bättre från magsjukan. Han har inte kräkits sen i torsdags, men däremot så har han vart lös i magen, VÄLDIGT lös i magen sen dess:S
Men idag har det inte kommit nåt den vägen heller, och han har vart pigg så jag tänker skicka iväg honom till dagis imorrn.
Ingen annan har visat nåt syptom heller. Det var ju bara jag som mådde lite illa och var rumlig i magen ett par dar, men det blev inte värre en så så det var skönt:)

Nä, en kopp kaffe kanske....

/Sandra

1 kommentar:

Jenny sa...

Såå glad för eran skull :) puss