torsdag 11 februari 2010

VAB...

...dag idag!
Var på 2 1/2 års kontroll med Rasmus igår. Då tyckte dom vi skulle passa på att ge både Rasmus & Felix dos nr.2 av svin-vaccinet, så nu är det febrigt här!!
Iaf. så "växte" lilleman enligt sin kurva, om man nu kan kalla det växa?? Han är 86,5cm lång! Det var Jordan när han var 1 1/2!?!
Men men, han blir väl en liten shorti, precis som mamma & pappa:)
Skönt är att Felix äntligen har börjat växa. Vet inte exakt när vi började helt med glutenfritt här hemma. Men vi var på barn i november och vägde och mätte. Och så var vi där nu i januari igen och då hade han växt hela 2cm!!! och gått upp 1 kilo, på två månader. Så mycket har han nog inte växt på flera år innan;)
Så skönt att se honom må bra igen, och han äter med sån aptit. Han klagar aldrig på magont längre och den är aldrig uppblåst som en ballong. För nån vecka sedan fick han även sluta med Niferex dropparna för hans HB värde hade återhämtat sig fint:)
Det går åt rätt håll nu...
Hur nöjd som helst för sin gitarr...
/Sandra

2 kommentarer:

cissi-g sa...

Skönt att höra att det ser bra ut för lilleman. Allting löser sig tillslut, och vem vet han kanske drar iväg och växer ikapp dom där andra centimetrarna oxå;)

Smillaz sa...

Åh vad glad jag blir för Felix skull!!