torsdag 17 juli 2008

Våra lata dagar vid Kolmården!

Tänkte lägga upp några bilder från vår kolmården tripp.

Kan verkligen rekomendera Vildmarkshotellet för er som inte vart där, men tänkt åka dit och övernatta. Det hotellet får betyg 15 av 10 av mig=). Bättre ställe kan man inte hitta för kidsen, och inte för oss vuxna heller för den delen när barnens behov går i första hand.
Skit fina rum som var relativt nyrenoverade. God mat, och en härlig frukost buffé så klart=).
Kort och gott ett TOPPEN STÄLLE helt enkelt!

Blir helt klart några fler besök för oss där, kanske redan nästa sommar, men då blir det nog 2 nätter. Kände att 1 natt inte var nog då jag inte ens kände "borta bra, men hemma bäst" när jag kom hem. Fick väl helt enkelt inte nog av stället;)....


Jordan, Kevin och Felix spanar på dom stora stora elefanterna.

Jordan var titt som tätt sugen på lite gottis från kylväskan.

Jimmy och Danne spanar ut över savannen....Hm....undrar vart vi ska nu då? Danne var "kartläsare" nr 1! Men Bisse fick hjälpa till lite ibland...Felix är inne på "barnens bondgård" och klappar lite olika djur.Tigrarna på väldigt nära håll! Tror bestämt dom var hungiga denna gången vi tittade på dom, alla vandrade omkring och verkade rejält arga, sura och hungiga.

Rasmus var lika glad som alltid, fast han mest satt i vagnen.Felix åker eljeepJordan & Kevin åker lite eljeep....kan hända att det och kamelridningen var höjdpunkterna för våra äldsta grabbar=).

Tekopparna i Bamses värld var oxå en favorit bland barnen!

Tack Fam. Bäckman/Engberg för 2 super härliga dagar på Kolmården!

/Sandra

2 kommentarer:

★SUSanna★ sa...

Ja Linus e jätte glad. =) Ser att ni hade kul på kolmården. Ska ha de i åtanke till semestern nästa år. Nu vill jag att bebis ska komma! =D Kramar

Jenny sa...

Tack själva <3 för en superlyckad tripp :-)

Nästa år tar vi två nätter ;-)

pöss